Viime hetket tämän kevään tonttihakuun!

27.5.2021

Hei 

Muutaman päivän kuluttua (31.5.) Sateenkaariasunnot jättää hakemuksen yhteisöllisen kerrostaloasumisen tonttia varten Helsingin Verkkosaaressa. (Linkki hakemuslomakkeeseen alla:)

Olemme saaneet kokoon ryhmän, jolla voi hakea tonttiarvonnan suurinta osaa tonteista. Jotta voisimme hakea kaksoistontteja (parempia yhteisöllisen rakentamisen kannalta), tarvitsemme vielä lisää hakijoita

Osallistuminen hakuun ei sido rahallisesti tai henkisesti! Toistan: ei sido sinua mihinkään. Jos kiinnostut itse asiasta, olet tervetullut Sateenkaariyhdistykseen suunnittelemaan tätä tai jotakin muuta kotia itsellesi. Nyt suunnitteilla oleva omistusasuntotalo valmistuisi muutaman vuoden sisällä. Asumismuoto määriytyy tonttien kaavan perusteella eli tällä kertaa esim. asumisoikeusasuntojen rakentaminen ei tule kyseeseen.

Nyt haettavat tontit ovat hienossa paikassa Helsingin Verkkosaaressa meren läheisyydessä tai jopa rannalla ja lähellä metroasemaa. Huono puoli on paikan mukainen tonttivuokra: 5,77 - 6,80 euroa/m2. Tämä asettaa paineita asuntojen koolle. Tätä puolestaan kompensoi markkinahintaan huomattavasti alempi rakennuttamishinta.

Tässä lomakkeen linkki: https://www.hel.fi/…/ryhmarakennuttaminen/hakijaluettelo.pdf

Täytä, skannaa ja lähetä se minulle osoitteeseen tapani.vuola@gmail.com. Laita otsikkoon "Tonttihaku", jotta ei huku sähköpostiin. Nimeä pdf omalla nimelläsi.

Minulta saat myös lisätietoja!

Hyvää viikonloppua!

Tapani V.